KVANTNA HARMONIZACIJA


Kvantna harmonizacija, koja se još naziva i tehnika ekvilibrijuma je metoda koja potiče iz spiritualnih tehnika hiljadama godina starog učenja havajskih Huna koju su nezavisno jedan od drugog pronašli i razvili dr. Frank Kinslow (Quantum Entrainment), dr. Richard Bartlett (Matrix Energetics) i Andrew Blake (QCT Quantum Consciousness Transformation). Naučno je priznata i danas čini spoj sa kvantnom fizikom i psihologijom.

Tehnika kvantne harmonizacije, metoda dve tačke ili ekvilibrijum je metoda koja koja kroz praksu i vreme dovodi u poziciju neutralnog posmatranja našeg emocionalnog i mentalnog stanja i do balansiranja našeg energetskog sistema. Nije u pitanju energetska metoda niti metoda isceljenja, ali su to njene posledice.

Tehnika se zasniva na ČISTOJ SVESNOSTI i euosećaju koji pokreću kvantne talase koji zatim pokreću uspostavljajnje ravnoteže i transformacije na svim nivoima materije. Pokrenuti kvantni talasi zapravo rađaju nove neuronske veze (jer naš nervni sistem ulazi u posebno stanje) i to se naziva kvantni skok, kojim se gradi novo iskustvo u mozgu.

U pitanju je metoda koju možemo primenjivati na sebi, ali i na drugima, čak i na daljinu i bez njihovog pristanka. Stanje čiste svesnosti i euosećaja je NIŠTA, osećaj povezanosti sa celinom, PRAZNINOM, TIŠINOM.

Naš ego je identifikacija sa mislima, emocijama i telom. Ako ste spoznali da vi niste vaše misli, emocije, telo, onda sigurno znate da ste vi ČISTA SVESNOST! To je praznina, tišina iz koje SVE NASTAJE! To je ono što nam je 24h dostupno, da se osećamo celovito, bezbrižno, što stvara jedan poseban osećaj iz kojeg možemo kreirati šta god se pojavi kao namera.

Kako praktično upoznati čistu svesnost:

Zatvorite oči i postavite sebi pitanje: „Odakle dolazi moja sledeća misao? Čekajte i posmatrajte. Šta se dešava? Šta primećujete? Ponovo pitajte: „ Koja je moja sledeća misao? Kakve je boje moja sledeća misao? „ Posmatrajte i zapazite šta se dešava. „Kakav osećaj mi donosi sledeća misao?“ Sačekajte i posmatrajte šta se dešava nakon pitanja. Šta je između misli?

Šta primećujete između misli? PRAZNINU.

Upravo ta Praznina ili kako obično ljudi primete NIŠTA je vaša Čista svesnost. Svesni ste kada ste bez misli i emocija. Uvek možete izaći iz vašeg uma. Samo posmatrajte svoje misli i emocije. Posmatranjem, misli se usporavaju, na kraju stanu i nastaje praznina iz koje spontano nastaje osećaj povezanosti sa svima. EUOSEĆAJ. Preko Čiste svesnosti svi smo povezani.

Potrebno je oko 90 dana da je uvežbate u smislu da što više vremena u toku dana provodite u njoj ili je prizovete kad god vam je potrebna. Dva, tri puta dnevno po 10, 15 minuta. Koja god tehnika bila u pitanju, poenta je da se fokusiramo na jednu stvar, disanje, reč, deo tela i održavanjem fokusa ostvarimo stanje bez misli, pa čak i ako nam se pojave da ostanemo samo u ulozi Posmatrača i ne kačimo se za njih, ne borimo se protiv njih, ne teramo ih, samo posmatramo.

Čista svesnost je praznina i ono „ništa“ odakle potiču sve kreacije, to je stanje svesti iz koje svaka namera dobija svoju manifestaciju.
Dok održavamo stanje čiste svesti javlja se i posebno unutrašnje stanje koje zovemo eufeeling ili euosećaj. To je jedan savršen osećaj ispunjenosti, celovitosti, opuštenosti, stanja u kome nam ništa nije potrebno, jer sve već imamo u sebi. Nekad to osećanje zovemo tišinom, prazninom. Kao da smo u svemu prisutni i kao da smo sa svime jedno. Osećaj povezanosti i univerzalne ljubavi nastaje potpuno spontano, kada ste u stanju čiste svesnosti, odnosno kada se zaustavi proces razmišljanja. Nekada se manifestuje mirom, radošću, bezuslovnom ljubavlju, ushićenjem. Uvek je sa vama, ovde i sada. Mir počinje sa vama, svuda je gde ste i vi. Kada ste u miru sa sobom, onda je i mir oko vas.

U stanju euosećaja mi pokrećemo kvantne talase koji zatim deluju na model materije i pokreću sve njene nivoe da se dovedu u ravnotežu-ne samo nas same, već i one ljude na koje mislimo dok smo u euosećaju.

Kvantna harmonizacija deluje na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou.

Ukoliko Vas zanima da naučite ovu jako jednostavnu a vrlo delotvornu metodu, možete proći sa mnom obuka za praktičara kvantne harmonizacije, kako bi pomogli sebi da se oslobodite nepotrebnog naboja I omogućili ostvarenje vaših istinskih namera.

Napisala Ana Milićević, trener Spiritualne tehnologije I procesor Dubokog Peata.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ANKSIOZNOST I PEAT IZ MOG UGLA

ŠTA SU TO MORFIČKA POLJA?